Кард. Шенборн топче Божий закон і благословляє содомітів

Дивіться це відео також на:
https://rumble.com/vftaej-26560747.html
https://cos.tv/videos/play/27341552548876288
https://www.bitchute.com/video/xyBVs6wRZBGt/
https://ugetube.com/watch/bnEpGEBZm6kNPDp

https://vkpatriarhat.org/shenborn-topche-bozhyj-zakon/
https://bcp-video.org/ua/shenborn-topche-bozhyj-zakon/

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП
https://forms.sendpulse.com/a204ff2070/

25 березня 2021 року кардинал Шенборн публічно критикував проголошення Конгрегації віровчення від 15 березня про неприпустимість благословення для т.зв. гомосексуальних пар. Шенборн прихилив на свій бік 350 австрійських священиків, щоб разом із ним і надалі уділяли благословення для содомітів.

Цитата Шенборна: «Якщо прохання про благословення є щирим, то це справді прохання про Боже благословення на життєвий шлях двох людей, в якій би ситуації вони не були... тоді в цьому благословенні їм не буде відмовлено». Відповідь: Це починається з благословення содомітів, але при сучасній гендерній ідеології, якій відкриваються прелати типу Шенборна, можна очікувати, що невдовзі прийде якийсь пан з козою і матиме щирі наміри. Якщо він попросить благословення на життєвий шлях, то згідно з новим вченням Шенборна, навіть цій «парі» у благословенні не буде відмовлено.

Цитата Шенборна: «Багато гомосексуалістів дивляться на Церкву як на свою матір, а тому це проголошення Конгрегації дуже боляче зранило багатьох, бо вони відчувають, що Церква їх відкидає».

Відповідь: Церква ‒ це спільнота тих, які повірили у Христа і вирішили наслідувати Його на дорозі Божих Заповідей, щоб спасти свою безсмертну душу. Для таких Церква є матір’ю. Однак вона не є матір’ю для тих, чиїм батьком є диявол і які затято відкидають покаяння, Божі Заповіді та спасіння.

Цитата Шенборна: «Церква повинна навчати, але передусім вона є матір’ю».

Відповідь: Церква як мати повинна навчати правд віри, необхідних для спасіння. Псевдопапа Бергольйо та гомосексуальне лобі на найвищих місцях вже не належать до Церкви Христової, а тому вони не навчають ні Божих правд, ні Божих Заповідей, а роблять протилежне. Замість правд віри вони проповідують єресі, замість моральних законів ‒ аморальність, замість чесноти ‒ збочення. А головне ‒ берголіанська секта затято відкидає покаяння, яке є умовою спасіння. Ця секта вбиває Христову Церкву, нашу матір. Шенборн належить до провідних мужів берголіанської секти. У 2020 році Бергольйо добивався легалізації союзів содомітів. Содомія накликає прокляття на Церкву і на людство та є інструментом геноциду, подібно як і нав’язувана Бергольйо мРНК-вакцина.

Цитата Шенборна: «І багато гомосексуалістів особливо чутливі до питання: Чи Церква є для нас матір’ю? А мати не відмовить у благословенні».

Відповідь: Біблія називає гріх содомії гидотою і збоченням. Перестережливою карою за содомію є вічний вогонь. Боже слово застерігає: «Содом і Гомора з сусідніми містами, які, подібно до них, віддались були розпусті й кинулися за іншим тілом, лежать як приклад, скарані вічним вогнем» (Юд 1, 7). Вершина апостазії ‒ це робити з гидоти содомії псевдотайну подружжя. Якщо б таку позицію прийняли члени Христового Тіла, то чинили б духовне самогубство. Гріх і збочення може благословляти як т.зв. мати тільки блудниця антихриста!

Через фальшиву євангелію Шенборн накликає прокляття на себе і на тих, які йому підпорядковуються, і будує церкву антихриста.

Цитата Шенборна: «Благословення ‒ це не винагорода за добру поведінку, а прохання про допомогу згори».

Відповідь: Умова того, щоби Бог дав благословення, допомогу згори, ‒ це щоб людина прагнула доброї речі, яка не суперечить Божим законам і Заповідям. Але про содомію Боже слово каже: «За це ж і видав їх Бог пристрастям ганебним… чоловіки на чоловіках чинячи ганьбу і приймаючи на собі самих належну плату свого блуду» (Рим. 1,26 і наст.). Бог не благословляє гріх гомосексуалізму, але карає, а до того ж, дає пересторогу і для теперішнього часу: «Міста Содом і Гомору обернув у попіл, засудив їх на загладу цілковиту, щоб дати приклад безбожникам майбутнім» (2 Пт. 2,6).

Цитата Шенборна: «Як священнослужитель, я проінформував би гомосексуальну пару: „Ви не реалізували повного ідеалу”».

Відповідь: Священнослужитель зобов’язаний проінформувати содомітів так: «Якщо не будете каятися за содомію, то будете навіки засуджені. Ні про яке благословення гидоти не може бути й мови, бо це богохульство і насмішка над Церквою». Це слово правди я повинен сказати як священнослужитель. Церква не може називати дорогу до пекла ідеалом, навіть якщо й додає: неповним.

Цитата Шенборна: «...я повчив би гомосексуальну пару, що вони повинні жити життям, заснованим на людських чеснотах, без яких неможливе успішне партнерство. А це заслуговує на благословення».

Відповідь: Який це абсурд ‒ схвалювати людині важкий гріх і дорогу до погибелі, і вчити її, щоб при тому маскувалася людськими чеснотами. Це вершина клерикального фарисейства і втрата здорового глузду! Спонукати людей чинити злочин проти Бога та ближнього, а при тому говорити про успішне партнерство ‒ це духовна шизофренія і одержимість.

Цитата Шенборна: «Конгрегація віровчення спробувала... придушити думку, що одностатевий союз може прирівнюватися до шлюбу».

Відповідь: Іншими словами, Шенборн притримується позиції, що благословення содомітів і таїнство шлюбу є рівними! Конгрегація віровчення начебто намагалася лише придушити цей погляд. Цим Шенборн знову довів, що виключив себе з Христової Церкви згідно з Гал. 1,8-9 за проповідування фальшивої євангелії. Ніхто не повинен слухатися цього церковного обманщика, який, крім того, підлим способом допомагав усунути правовірного кардинала Гроера. Потім він узурпував уряд Глави австрійської Церкви. Хто слухається Шенборна і підпорядковується йому, той накликає на себе прокляття, яке є на ньому. Якщо єпископ, священик або мирянин не відділиться від нього навіть у годину смерті, то буде навіки засуджений. Це треба знати.

Сьогодні в Австрії під керівництвом Шенборна об’єдналася 350-особова зграя. Вона благословляє содомітів, і таким чином топче Божий закон і насміхається з Бога. Мета клерикальної зграї Шенборна ‒ кинути в пекло не лише содомітів, але і якнайбільше обманених австрійських католиків. Нехай би знайшлося хоча б 35 австрійських священиків, які відділяться від берголіанської секти і будуть спільно боротися за Христа і за спасіння безсмертних душ!

+Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+Методій, ЧСВВр +Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

1.04.2021

Візантійський Вселенський (Католицький) Патріархат (ВВП) ‒ це спільнота монахів, священиків та єпископів, що мешкають у монастирях. Очолює ВВП Патріарх Ілля з двома єпископами-секретарями: + Тимотеєм і + Методієм. ВВП виник з необхідності захищати основні істини християнської віри від єресей і апостазії. Псевдо-папу Бергольйо ВВП не визнає і не підпорядковується йому.